Over ons

Elise Broen is politicoloog; zij studeerde Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Leiden en is oprichter van Binnenpoort.com.

Elise Broen was lobbyist bij de Tweede Kamer voor de provincie Noord-Holland, Senior Consultant Public Affairs bij Berenschot Communicatie en contactpersoon voor het Europees Parlement bij Amnesty International.

Zij heeft daarnaast gewerkt als adviseur van het college van gedeputeerde staten in de provincie Flevoland en als rechterhand van de algemeen directeur van de provincie Noord-Holland. In beide provincies heeft zij met succes bestuurlijk-strategische projecten geïnitieerd en begeleid. Voorbeelden zijn de invoering van het duale politieke stelsel en integrale invoering van het Public Affairs beleid voor de provincie Noord-Holland.

Als accountmanager voor de Kamer van Koophandel deed zij ervaring op met het bedrijfsleven. In deze functie fungeerde zij als intermediair tussen bedrijfsleven en de lokale en provinciale overheid.  In samenwerking met diverse ondernemingen oefende zij invloed uit op lokaal economisch en ruimtelijk beleid en infrastructurele Rijksprojecten.

Meer informatie vindt u op LinkedIn

Lidmaatschappen:

Contactgegevens

Binnenpoort.com
Edelhertweg 61
1338 KB Almere

Kvk: 51354969
E: info@binnenpoort.com

Contactpagina